NEWS

Pure is overtuigd dat je een goed feestje alleen goed kunt vieren met de juiste gasten, de juiste DJ’s en de juiste apparatuur! Pure richt zich voornamelijk op de 18+ers.

Onze DJ’s draaien voornamelijk vrolijke, maar wel stevige dancetracks! Naar mate de avond vordert, zullen de beats dan ook wat opgevoerd worden…. Let’s dance baby!
Pure probeert op elk feest, buiten onze vaste DJ’s, wat nieuwe namen neer te zetten om die ook een kans te geven hun skills te showen! Enkele namen die bij ons in de booth hebben gestaan zijn o.a. Roog, Erick E, Chocolate Puma, Brothers in the Booth, La Fuente , Mem, Mike S, Michael Roger, Spider en de lady’s niet te vergeten…. DJ SOO, So Eve en MC Boogshe!!

 

 

Wist je dat….

by PURE· January 10, 2019· in Algemeen· 0 comments
Wist je dat….”LA FUENTE” de bron betekend in het spaans. En wat is de bron van ieder feest?, Juist, de muziek. Als de muziek goed is dan is het feest al voor de helft geslaagd. De andere helft, daar gaan jullie voor zorgen, want zonder jullie natuurlijk ook geen goed feest…. 9 februari komt al aardig dichtbij. Be part of PURE en zorg dat je je tickets in the pocket hebt…
Read More
De volledige line up van Pure Re-Boot op 9-2-2019 is bekend. Zorg dat je er bij bent en zet samen met ons de Panama in Amsterdam op zijn kop! – Ivano – Brothers in the Booth – Flo Phielix & Jeff Smink – L A F U E N T E – Stanton Vein & Charles gone Rogue – B_Scott Haal snel je tickets op www.pureparty.nl
Read More

Stanley’s story

by PURE· December 05, 2018· in Algemeen· 0 comments
Koude wintermaanden in aantocht, maar voor velen, lange nachten vol muziek in het verschiet. Op de bank in je onesie met een warme choco is leuk, maar echt stil zitten kunnen wij niet. Diverse groepen organiseren erop los om het wilde nachtbeest los te breken van de dagelijkse chain. Zeg nou eerlijk een festival zomer is fantastisch maar ook in de winter kan je niet om stampende avondjes heen. Grote massa feesten zijn wel bekend maar zal ik u eens vertellen dat er meer is dan een dampende winter circus tent. Een intieme crew aan het roer, hier en daar een vergeten move, een feest is in aantocht zo 1 waarvoor je nu naar de ticketshop rent. Het is er 1 voor in de boeken en ik zeg dan ook gerust, begin 9 februari maar alvast in je desk planner te zoeken. Puur genot, Pure mensen en de liefde voor muziek staat centraal. Dus 9 februari komen we samen, zoveel muzikaal talent en de tickets al in de Sale, geloof mij deze avond is voor ons allemaal. Als kers op de taart had ik een emmer lijstje met een aantal zaken. Leuke dingen, spannende dingen maar toch ook zeker muzikale […]
Read More

New website

by PURE· December 01, 2018· in Algemeen· 0 comments
Wij hebben onze website vernieuwd ,vanaf nu kun je GRATIS member worden van Pure Party. Als lid heb je toegang tot alle extra functies op onze site. Maak hier nu je eigen account aan, elke week komen er niewe items bij op de site, foto’s,filmpjes, nieuwe members, enz enz…. BE PART OF PURE!
Read More

Wist je dat?………..

by PURE· November 01, 2018· in Algemeen· 0 comments
Wist je dat?……….. Pure party events graag nieuw dj talent een podium geeft. Naast de “grote” namen in de dj scène richten wij ook graag onze pijlen op nieuwe talenten. Deze talenten gaan altijd volledig los om te laten zien wat ze in huis hebben. Ook 9 februari bij Pure-Reboot zullen er weer toptalenten komen draaien. Kom jij ze aanmoedigen met je handen in de lucht?     BUY YOUR RE-BOOT TICKETS HERE:
Read More