NEWS

Pure is overtuigd dat je een goed feestje alleen goed kunt vieren met de juiste gasten, de juiste DJ’s en de juiste apparatuur!
Pure richt zich voornamelijk op de 18+ers.

Onze DJ’s draaien voornamelijk vrolijke, maar wel stevige dancetracks! Naar mate de avond vordert, zullen de beats dan ook wat opgevoerd worden.
Pure probeert op elk feest, buiten onze vaste DJ’s, wat nieuwe namen neer te zetten om die ook een kans te geven hun skills te showen! Enkele namen die bij ons in de booth hebben gestaan zijn o.a. Roog, Erick E, Chocolate Puma, Brothers in the Booth, La Fuente , Mem, Mike S, Michael Roger, Spider,Ebro, Ivano,Maliqe, Niles Alister,stanton vein,Charles gone rogue, flo phielix & jeff smink en de lady’s niet te vergeten…. DJ SOO, So Eve en MC Boogshe!!

 

Food all day op 2-10-2021

by PURE ADMIN· September 29, 2021· in Algemeen· 0 comments

Wist je dat….

by PURE ADMIN· April 23, 2020· in Algemeen· 0 comments
Pure Sand van 18 april 2020 naar 10 oktober 2020 is verplaats (als het mag en kan) De gelukkige ? ticket bezitters kunnen hun ticket gewoon gebruiken op 10-10-2020 (mooie datum??) en hoeven daar niets voor te doen. Wij hopen dat jullie allemaal nog even geduld hebben en dat we er met zijn allen straks weer een topeditie van gaan maken. Wij zullen daar i.i.g. alles aan doen want we missen onze trouwe party gasten. De ticketverkoop loopt ook gewoon door dus wil je alvast iets positiefs in het verschiet hebben, aarzel dan niet en bestel ze hier: Www.pureparty.nl/tickets ???? blijf je dansmoves oefenen en blijf gezond. BE PART OF PURE Team Pure
Read More
Beste partypeeps, Nog steeds zijn we allemaal in de ban van het vervelende Coronavirus. Zo te horen moet de ergste piek voor Nederland nog komen. Mede daarom hebben wij, van Pure, besloten om de editie van 18 april definitief uit te stellen en gaan op zoek naar een nieuwe datum. Wat die datum gaat worden kunnen we nu helaas nog niet zeggen, omdat we simpelweg niet weten wanneer het weer verantwoord is om een evenement, met zo veel leuke mensen bij elkaar, te organiseren. Uiteraard blijven de gekochte tickets geldig op de nieuwe datum. Mocht het zo zijn dat je op de nieuwe datum niet aanwezig kunt of wil zijn, dan kun je een code aanvragen die je kunt gebruiken om een van de feesten van Pure in de toekomst te bezoeken. uiteraard kunnen de kaarten ook via ticketswap verkocht worden! Wij hopen dat het allemaal niet al te lang gaat duren en dat we met zijn allen keihard gaan feesten zodra het achter de rug is. Blijf gezond en volg de instructies van de mensen op die hiervoor gestudeerd hebben en het beste met iedereen voor hebben. Je gezondheid gaat voor alles. Gezonde groetjes, Team Pure.
Read More
Yess line up voor 18 april is compleet. We gaan weer twee area’s vullen met dj’s die ervoor zullen zorgen dat stilstaan geen optie is. PURE SAND in DEINING CASTRICUM wordt weer een topper. Deze wil je niet missen. Heerlijke tech-house en House beats. Vers  fruit,  ijs,  snoep en entertainment. Aan alles is gedacht. – David Hixe – Sander Gaia – Salvador Deep – DIvine – Flo Phielix & Jeff Smink – Ivano – Niles Alister – DJ Miss Hendrixxx – Son of Fred – Steve Kennedy  
Read More

Live Stream

by PURE ADMIN· January 18, 2020· in Algemeen· 0 comments
Check hier voor de live stream van PURE Winter Edition
Read More

Time Table 18-01-2020

by PURE ADMIN· January 08, 2020· in Algemeen· 0 comments