Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /data/www/pureparty.nl/www/wp-content/plugins/gplkit/includes/class-gk-plugin.php on line 202 » COVID-19 (Corona virus) COVID-19 (Corona virus) – PURE

COVID-19 (Corona virus)

PURE ADMIN · March 12, 2020 · Algemeen · 0 comments
Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /data/www/pureparty.nl/www/wp-content/themes/soho/functions.php on line 553

Beste partypeeps,

Nog steeds zijn we allemaal in de ban van het vervelende Coronavirus. Zo te horen moet de ergste piek voor Nederland nog komen. Mede daarom hebben wij, van Pure, besloten om de editie van 18 april definitief uit te stellen en gaan op zoek naar een nieuwe datum.

Wat die datum gaat worden kunnen we nu helaas nog niet zeggen, omdat we simpelweg niet weten wanneer het weer verantwoord is om een evenement, met zo veel leuke mensen bij elkaar, te organiseren.

Uiteraard blijven de gekochte tickets geldig op de nieuwe datum. Mocht het zo zijn dat je op de nieuwe datum niet aanwezig kunt of wil zijn, dan kun je een code aanvragen die je kunt gebruiken om een van de feesten van Pure in de toekomst te bezoeken. uiteraard kunnen de kaarten ook via ticketswap verkocht worden!

Wij hopen dat het allemaal niet al te lang gaat duren en dat we met zijn allen keihard gaan feesten zodra het achter de rug is.

Blijf gezond en volg de instructies van de mensen op die hiervoor gestudeerd hebben en het beste met iedereen voor hebben.

Je gezondheid gaat voor alles.

Gezonde groetjes,
Team Pure.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /data/www/pureparty.nl/www/wp-content/plugins/gt3-pagebuilder-custom/core/shortcodes/feature_posts.php on line 74 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /data/www/pureparty.nl/www/wp-content/plugins/gt3-pagebuilder-custom/core/shortcodes/feature_posts.php on line 74 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /data/www/pureparty.nl/www/wp-content/plugins/gt3-pagebuilder-custom/core/shortcodes/feature_posts.php on line 74

Leave a Comment!

You must be logged in to post a comment.