Hey Partypeeps!! Wij zijn Kim en Edward en hebben Pure in 2012 opgestart met de bedoeling om leuke, gezellige pure dancefeestjes neer te zetten. Wij zijn ervan overtuigd dat je een goed feestje alleen goed kunt vieren met de juiste gasten, de juiste DJ’s en de juiste apparatuur! Wij richten ons voornamelijk op de 18+ers en om de verhouding tussen mannen en vrouwen een beetje gelijk te houden, verwachten we van de heren dat ze met een dame aan hun zijde binnen komen. Het kan dus voorkomen dat heren alleen geweigerd worden bij de deur.

Onze DJ’s draaien voornamelijk vrolijke, maar wel stevige dancetracks! Naar mate de avond vordert, zullen de beats dan ook wat opgevoerd worden…. Let’s dance baby!
 We proberen op elk feest, buiten onze vaste DJ’s, wat nieuwe namen neer te zetten om die ook een kans te geven hun skills te showen! Enkele namen die bij ons in de booth hebben gestaan zijn o.a. Roog, Erick E, Chocolate Puma, Brothers in the Booth, Mem, Mike S, Michael Roger, Spider en de lady's niet te vergeten…. DJ SOO, So Eve en MC Boogshe!!

Dus twijfel niet langer en kom kennismaken op ons eerst volgende feest!

Edward en Kim